Hairtalk är världens första tejpextensions som grundades i Tyskland 2005. Det som urskiljer Hairtalk på marknaden är framförallt det unika och skonsamma tejpsystemet och sina patenterade fästen.

Kreativitet med obegränsade möjligheter

Både Anna och Sandra på Kreatörverket är auktoriserad Hairtalk Stylist. Hairtalk är en revolutionerande produkt på marknaden som ger oss möjligheten att hjälpa dig på din resa mot att få ditt drömhår. Hairtalks filosofi grundar sig i tron på att högsta kvalitet, skonsamhet för håret och tidseffektivisering kommer att göra Hairtalk till ditt självklara val av extensions och hårdelar.

Det som urskiljer Hairtalk på marknaden är framförallt det unika och skonsamma tejpsystemet och sina patenterade fästen. Håret är av högsta kvalitet och isättningsmetoden är väldigt tidseffektiv, vilket gör att helheten av produkten blir oslagbar och ett självklart val för dig som vill välja ett skonsamt alternativ när du ska göra din hårförlängning.

Ingen kvinna ska känna sig begränsad av sitt hår

Hairtalks produkter hjälper dig på vägen till ökad självkänsla och starkare personlighet. Med kvalitetsprodukter, kunskap och utbildning får vi kvinnor att känna sig trygga både i sin business och i livet. Tillsammans skapar vi enastående upplevelser och nya möjligheter. Läs mer om Hairtalk här

Boka tid hos oss på Kreatörverket

Känner du dig osäker och vill prata om förändringen före välj Konsultation i vårt bokningsstystem. Vet du redan vad du vill ha väljer du istället Hairtalk direkt och därefter det du vill ha.

Vill du ha hjälp med bokningen går det också bra att ringa oss på 0954-30088.