Anna Depiston utbildade sig till frisör i Örnsköldsvik tillsammans med Sandra. Hon är även utbildad hårolog.

Anna har varit yrkesverksam sedan 2013 och fram till januari 2021 var hon delägare i en frisörsalong i Lycksele. Nu ser hon fram emot nytt kapitel tillsammans med Sandra på Kreatörverket i Hemavan.

Anna innehar för frisöryrket.

Anna

Anna tipsar

Joico ZERO HEAT Air Dry Styling Crème
”En stylingkräm du applicerar i handdukstorkat hår. Lyfter och tar fram hårets egna textur, reducerar hårets torktid, skyddar mot luftfuktighet, ökar glansen och lämnar inga klibbiga produktrester. Med andra ord styling utan att behöva styla.”

Styling och uppsättningar

Om du ska på fest, bröllop eller kanske rentav är bruden på bröllopet i fråga är det mig, Anna, du troligast kommer få hjälp av. Jag älskar att tillsammans med kunden skapa vackra håruppsättningar och styling som passar till ditt firande. Är du ute efter en mer avancerad frisyr kan det vara bra att boka in en konsultation först så vi har tid att hitta rätt frisyr som passar dig. I vårt bokningssystem, välj Uppsättning och sedan Konsultation. Alternativt ring eller kom förbi på salongen så pratar vi ihop oss.

Brudpar_hemavan_frisör

Ett urval av de uppsättningar jag fått göra sedan jag och Sandra startade Kreatörverket. Fotograf Marianne Lindgren

Färg och form

En frisyrförändring i form av en ny klipping för att framhäva ditt ansikte eller en ny färg kan göra underverk. Allt från klassisk stil till lite galnare frisyrer är min melodi.

- Längtar du efter en förändring?​

Känner du dig osäker och vill prata om förändringen före så börja med att boka in en Konsultation eller så kör vi på direkt med antingen Klippning eller Färg eller varför inte både och?

Vill du ha hjälp med bokningen går det också bra att ringa oss på 0954-30088.