Sandra Östhagen är undersköterskan som skolat om sig till frisör. Utbildad frisör på Ann Pettersson Hair Design School 2013. Sandra har jobbat som frisör sedan dess. Även utbildad hårolog och inom Hairtalk. Kopplingen till undersköterskekompetensen gör att hon är genuint intresserad av hårbottnar och hårbottenproblematik.

På frisörutbildningen lärde Sandra känna Anna och under 2021 startade de Kreatörverket tillsammans i Hemavan.

Sandra

Sandra tipsar

R+Co Sun Catcher Power C Boosting Leave-In Conditioner
”För att den kan användas av alla i fuktigt eller torrt hår. Bara som den är eller som lager på lager under stylingprodukter. Mjukgör, utreder och bekämpar friss. Värmeskydd och UV-skydd. Helt underbar!”

Älskar utmaningar

Du vågar vara ärlig med mig om din hemmabehandling gått fel. Jag älskar utmaningar och att lösa problem. Hos mig får du ett ärligt svar om vad som är bäst för ditt hår och din hårbotten. Det kan vara så att det inte går att lösa allt vid första besöket men tillsammans lägger vi upp en plan för vad som passar dina behov.

Färgkorrigeringar

Har du testat att färga eller bleka hemma med dåligt resultat? Vill du gå från mörkt till ljust eller har andra utmaningar med ditt hår? Då kan färgkorrigering vara det du behöver. Tillsammans kommer vi fram till vad som blir bäst för dig och ditt hår.

Färg

Jag fullkomligt älskar färgbehandlingar! Vill du testa något nytt och djärvt eller bara förstärka din personlighet? Antingen tar du med dig inspiration till salongen på hur du vill ha ditt hår eller så kommer vi gemensamt fram till vad som passar dig eller kan få dig att sticka ut i mängden.

I vårt bokningssystem, välj Färg, sedan Mer och därefter Kreativ Färg (eller annat alternativ om det passar bättre)

Vill du ha hjälp med bokningen går det också bra att ringa oss på 0954-30088.